Graag maak ik kennis met jullie en voor jullie is het natuurlijk ook wel zo fijn mij een beetje te leren kennen. Ik ben Jantina en woon samen met mijn vriend in Assen. Moeder van een dochter en een bonusdochter!

 

Ik ben een echt mensen mens. Ondernemend, actief, creatief en nieuwsgierig. Samen leuke dingen ondernemen. Ik hou van het buitenleven en gezelligheid. Op blote voeten lopen, vuurtje stoken, de Waddeneilanden, reizen. En daarnaast lekker ontspannen met een kop gemberthee of een glas witte wijn. Het liefst met een lekker dik vest en een plaid op de bank.

 

Ik hou van pure en ongedwongen foto’s. Van mensen die zichzelf zijn. Foto’s die een verhaal vertellen, jullie verhaal. Beelden waarin mensen zichzelf herkennen zoals ze echt zijn. Ik word erg blij wanneer ik de connectie tussen mensen kan vastleggen: een lach naar elkaar, even oogcontact of handen die elkaar vinden. De liefde en verbondenheid! Dat zijn de foto’s die ik graag maak.

 

Vertel me jullie verhaal. Ik ben benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen. Dus neem gerust vrijblijvend contact met me op. Dan kijken we samen of ik jullie wensen kan omzetten in foto’s die helemaal bij jullie passen.

 

Lieve groet Jantina