Day in the life fotografie

Een ‘Day in the life’ is een unieke reportage in huiselijke sfeer. Een gewone dag uit jullie gezinsleven, zomerse picknick, een kinderfeestje, een babyshower of een familiedag.

Jullie hoeven niet te poseren, maar kunnen gewoon heerlijk jullie eigen gang gaan. Ik loop lekker een aantal uren met jullie mee. Op deze manier leg ik op een ongedwongen manier de echte momenten in jullie leven vast. Zoals het in jullie gezin gaat. Pure essentie. Ik laat de beelden jullie verhaal vertellen.

Die kleine momenten die zomaar vervliegen in de waan van de dag. Jullie intieme contactmomentjes, een spontane aanraking, een blik, een activiteit die jullie samendoen. Alles wat er gebeurd is goed. De beelden worden vanzelf bijzondere herinneringen. Een waardevol document voor nu en voor later. Dat precies laat zien hoe jullie samen zijn als gezin.

Fotograaf Groningen, fotograaf Overijssel, Day in the life, familie fotograaf Assen, Jantina Fotografie, Fotograaf Assen, Fotograaf Beilen, Fotograaf Drenthe
Familie reportage – Drenthe

Een Day in the life reportage op een hele warme dag in de zomer. Beter konden ze het niet wensen. Samen op de fiets naar het bos voor een heerlijke wandeling. Waarna er verk… Lees verder

Reportage boeken?

Vul het afspraak formulier in of boek telefonisch via 06-25296690

Tarieven en werkwijze
reportages

Informatie en werkwijze verschillende soorten reportages

Jantina fotografie